Vă aducem la cunoștință că pentru o navigare cat mai ușoară acest site utilizează fișiere de tip cookie. De asemenea, am actualizat politica site-ului pentru a ne conforma cu Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea, vă rugăm să citiți și să înțelegeți conținutul Politicii de Utilizare a Cookies și Politicii de Prelucrare a Datelor.
Prin continuarea navigării pe site confirmați acceptarea politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor.
Legumicultura Legumicultura este dezvoltată mai mult în gospodăriile oamenilor, unde predomină: roșiile pe 16 ha, varza pe 7 ha, ceapa pe 3 ha, usturoiul pe 2 ha, ardeii pe 3 ha, castraveți pe 4 ha, vinete pe 3 ha și morcovi pe 2 ha. Viticultura Locuitorii comunei Ghidigeni cultivă viță de vie pe 68 ha, având pe 63 ha vită de vie hibridă și doar 5 ha de viță nobilă.